Een revolutionair apparaat voor het toepassen van micro-needling

De huid wordt gladder, voller, weerbaarder, steviger en egaler van kleur

› Contact

Micro needling
De enterpen is een revolutionair apparaat voor het toepassen van micro-needling.
Met minuscule naaldjes worden kleine kanaaltjes in de huis gemaakt. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van Collageen en elastine (bindweefsel) stimuleren. Door het gebruik van een hoogwaardige tussenstof worden de werkstoffen 80% sneller en beter door de huid opgenomen, dit is normaal 7 tot 10%. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit uw huidverzorgings stoffen beter opnemen. Indicatie: acne, littekens, pigmentstoornissen, grove poriën, stria en huidveroudering.

Voor en na Enterpen3 Voor en na Enterpen2 Voor en na Enterpen1


Nano- Dermabrasie

Deze behandeling polijst de huid en maakt deze gladder en jonger! Dit is snel, pijnloos en geeft direct resultaat.
Met behulp van nano technologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.
De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en huidvernieuwing. De huid voelt na de behandeling weer heerlijk zacht en fris aan.

Hoe verloopt een verloopt een behandeling?
Vóór de behandeling wordt een serum of peeling op uw huid aangebracht. Met
gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling kan licht prikkelend aanvoelen. Diep
in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen
en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint
egaler en stralender. De behandeling duurt gemiddeld 20 minuten.

Wat voel ik direct na de behandeling? 
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling aanvoelen. Het gevoel van warmte en prikkeling zal enkele uren na de behandeling aanhouden.

Wat kan ik de dagen na de behandeling verwachten? 
Er kan binnen enkele dagen na de behandeling sprake zijn van lichte korstvorming. Na 1 tot 2 weken laten de deze vanzelf los.
Na enkele dagen kan uw huid ook lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk is de nieuwe huid wat lichter van kleur, maar na verloop van tijd kleurt dit weer gewoon bij.

Je kan bij mij geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aanvragen bel mij via 0164 61 51 48 of stuur me een email, ik ben erg benieuwd waar ik je mee kan helpen.